Post by ebtesmyeteti on Feb 7, 2022 8:56:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Real Cake Maker 3D Bakery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای primogems بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Real Cake Maker 3D Bakery 2022 version ▞▞▞
این بازی خیلی خوب است اما نانوایی دیگری باز نشده و کیک دیگری مانند کیک عروسی وجود دارد
این بازی خوب است اما بسیاری از مغازه ها نزدیک هستند
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arcade vtch
این بازی برای من خیلی خوب است که هیچ مشکلی ندارد این بازی دارای سطوح بسیار زیاد و چیزهای دیگر است که کیک ها را تزئین می کند و این بازی خیلی خوب است بسیار بسیار بسیار خوب است بنابراین من شروع به کار می کنم این دلیل شروع به کار است متشکرم!
من خیلی دوستش دارم مسابقه ای خیلی باحاله ممنون از سازنده بازی😃😃
این واقعا کیک ساز واقعی است. فوق العاده 👍. من بهش 5 ستاره میدم ⭐⭐⭐⭐⭐
من این را دوست دارم، خیلی جالب است اما چیزی که من دوست ندارم به این معنی است که چیزهای دیگر همیشه قفل هستند، یک بار آن چیز را باز می کنم در حالی که بازی بعدی آن را بازی می کنم به طور خودکار قفل می شود 🥵 وقتی این مشکل را برطرف کردید 5 ستاره می دهم.
فکر نمیکنم این بازی خیلی بد باشد، خوب است، اما یک چیز مشکل بسیاری از سطوح قفل و تزئین است همچنین فکر میکنم به همین دلیل است که بازی خستهکننده است، بنابراین این مشکل را حل کنید و بازی واقعاً خوب است.
این بازی سرگرم کننده و جالب است اما با گذشت زمان شما خسته می شوید.
Real Cake Maker 3D Bakery הדמיה iho
Real Cake Maker 3D Bakery Simulacije rfz
असली केक मेकर 3D असल की नकल वाले गेम tkst
من عاشق این بازی هستم. اما یک چیز، همه چیزهای ضروری قفل هستند
بازی زیبا و بسیار لذت بخش
من از این بازی خوشم نمی آید چون همیشه وقتی کارم تمام می شود تغییر می کند و به حالت عادی برمی گردد.
این کیک فوق العاده realpyba است. من بازی را خیلی دوست دارم می توانم کیک را به انتخاب خودم درست کنم و آن را مطابق با انتخاب خودم تزئین کنم. این یک بازی بسیار زیبا است.
این بازی 🎮 زیباست. تلاش خوبی است. اما اگر تغییر جزئی در آن ایجاد شود حتی بیشتر دوستش دارم. و من می خواهم بیش از 3 نوع کیک درست کنم 🎂 سزاوار رتبه 3 ستاره است 🌟 .... واقعاً دوست دارم شما درست کنید پیشرفت ها و بازی های بیشتر مانند 👍 یا بسیاری حتی بهتر از این. کار خوب ادامه بده و بیش از 3 مکان باید در اولین حرکت باز باشد.
من واقعاً عاشق این بازی هستم و به من این فرصت را می دهد که نحوه پخت انواع کیک را یاد بگیرم
لطفا تمام ویژگی های بازی را بدون پول واقعی بدهید 💰
Real Cake Maker 3D Bakery სიმულაცია bmks
این بازی خیلی کسل کننده است زیرا من این را با 1 سال کامل بازی می کنم و ستاره های زیادی هم گرفتم اما زمان می گذرد و نمی توانم کیک های دیگر را همانطور که در بازی ارائه شده است درست کنم فقط می توانم کیک و کیک تولد درست کنم واقعا بدترین است. بازی . لطفا کاری کنید که بازی در اسرع وقت ساخته شود.
این بازی بسیار شگفت انگیز است من آن را دوست دارم اما لطفاً می توانید قفل تمام مینی گیم ها را باز کنید ، لطفاً قفل را باز کنید
خوب بود اما نمی توان همه ایستگاه ها را بازی کرد
وای فوق العاده بازی فوق العاده است اما آیتم های زیادی قفل هستند لطفا موارد را باز کنید اما به هر حال بازی فوق العاده است.
این یک بازی خوب است اما همه حالت ها باید با پول خود قفل حالت را باز کنیم بنابراین فقط 2 ستاره می دهم
این بازی خیلی بد است. برای همه چیز باید 🌟 ستاره بپردازیم 😒. این بازی قبلا بهتر بود😡. چرا سازندگان این برنامه این بازی را به روز کردند. قبلا مورد علاقه من بود اما الان اینطور نیست
من فکر می کنم که خیلی خوب است زیرا می توانید هر طرحی را که می خواهید انتخاب کنید. من واقعاً آن را دوست دارم.
این یک بازی بسیار جالب است اما من یک مشکل دارم که چرا دکوراسیون قفل شده است
بازی خوب است اما شما بچه ها باید موارد باقیمانده را باز کنید و هنگام دانلود، دانلود آن خیلی طول می کشد
بازی خیلی جالبی است من این بازی را خیلی دوست دارم اما مشکل اینجاست که تبلیغات بسیار زیاد است
بد نیست اما راه، تبلیغات بسیار زیاد! بازی کردن و لذت بردن از بازی با تبلیغات زیاد سخت بود!
فکر کنم یه ستاره بدم این مینیت رو unistall میکنم و برم بازی کنم کیک رو تموم میکنم اما تزیینات نمیاد تزیینات அப்டித்தா نمی آیند فکر می کنم دو بازی یک نفره می سازند کاسه اجناس فر 😡😡😡
من خیلی هیجان زده هستم که این بازی را بازی کنم زیرا من این بازی را بازی نمی کنم اما وظیفه شماست که این بازی را خوب بسازید اما مطمئن شوید که بازی شما بهتر از استودیوی budge است خوب اما غیرممکن است بازی های استودیو budge خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوب است پس بازی های دیگر چون بازیهای استودیو budge بسیار هیجانانگیز و سرگرمکننده هستند، پس بازیهای کوکو، فکر میکنم این بازی خوب است، اما امکانپذیر نیست okkk اما بله، من پنج ستاره میدهم زیرا فکر میکنم این بازی کمی خوب است، اما نه هههه
بازی فوق العاده ای است من این بازی را دوست داشتم. ولی ما نمیتونیم چیزی بخریم چون قفله و پول میگیره💰💰💵
این بازی بدترین بازی دنیاست چون وقتی بازی میکنیم هنگ میکنه 😩😩
کیک پشت فنجان باز نمیشه چطوری کیک ازدواج رو باز کنیم... خیلی عجیبه..
تبلیغات بسیار نامناسب کودک 8 ساله من یک تبلیغ برای یک بازی "برده جنسی" داشت. او این کار را به عهده گرفت که تلاش کند و معنی آن را جستجو کند. این منجر به گفتگوهایی شد که او خیلی جوان است که مجبور به انجام آن نباشد. من عصبانی هستم. این چیزی نیست جز این نیست که بچهها را مرتب کنید و ایدههایی را در سرشان بیاورید تا سوء استفاده از آنها آسانتر شود.
من این بازی را خیلی دوست دارم 👌 اما شما همه طعم ها را باز می کنید
Real Cake Maker 3D - پخت، طراحی و تزئین عالی است. به طور کلی، من به این بازی 4.8 ستاره می دهم. عالی ! I Love Real Cake Maker 3D - پخت، طراحی و تزئین. 👍 Real Cake Maker 3D - پخت، طراحی و تزیین مزایا بازی: 💖بسیار خلاقانه 💖طراحی هنری بازی خوب 💖ایده های بازی عالی 💖برای دختران 💖غنی از محتوای بازی.
من عاشق این برنامه هستم و این هم یک بازی کیک خوب است. عالی است اما من 3 ستاره 🌟 داده ام زیرا تمام سطح قفل است لطفاً کاری در این مورد انجام دهید زیرا همه در مورد این موضوع می گویند نه تنها من لطفاً در مورد این به من پاسخ دهید و اجازه دهید همه سطوح باز شد
بازی کردن آن آسان است اما مواد اولیه درست است. من خیلی دوست دارم تزئین کنم
این بازی بسیار خوب و آسان است
این یک برنامه احمقانه است اگر 100 درصد بارگذاری شود، به 4 درصد جهش پیدا کرده است، پس چه خبر است که برنامه تعمیر شما چیست، اما در حال حاضر کسی آن را نصب نمی کند.
Real Cake Maker 3D Bakery Simulator kxs
خیلی عالی بود
من عاشق این بازی هستم هر گونه تبلیغاتی دارد که خیلی دوستش دارم