Post by ebtesmyeteti on Feb 7, 2022 8:41:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ iespējot VIP statusu ▞▞▞
▞▞▞ Gunship Battle Total Warfare 2022 version ▞▞▞
Gunship Battle Total Warfare Strategia uka
Gunship Battle Total Warfare Strategie akmd
Es zvēru, ko es rakstu, lūdzu, nespēlējiet šo spēli. Ja jūs vispār spēlējat un iepērkaties lietotnē, šie gudrie celtnieki pat nebūs gatavi dot to, par ko maksājat, tā vietā viņi jums iedos lētus pastiprinātājus. Būvnieki ir ļoti gudri.
Varētu būt nedaudz labāk, izveidojot ložmetējus ap savu bāzi, kur jums būtu jājaunina, lai laivas neienāktu un neuzbruktu, kā arī zemūdenes, taču spēle ir diezgan forša.
fenomenāla spēle es pavadu daudzas stundas to spēlējot. daudz jautrības
Lieliska spēle, bet es jūtu, ka zelts ir vienkārši pārspēts, un jūs saņemat pārāk daudz no tā. Es, iespējams, sasniedzu 10. līmeni tikai ar zeltu.
Laba spēle, vienkārši labojiet to, kur jums nav alianses lietojumprogrammu uznirstošo logu, tā tikai iesaka komandām pievienoties. Tas kļūst vecs, kad tu dari savu lietu
Ļoti laba izskata spēle. Jautri, bet tik ļoti kā visas pārējās spēles. Ātrums, ar kādu tas pārvietojas, padara to jautrāku nekā visas pārējās šāda veida spēles, taču es joprojām ceru, ka kādam drīzumā būs jauna ideja par kaujas Simu.
Šī spēle būtu daudz jautrāka, ja to nevadītu hakeri. Kad redzat, ka kāds kādu pastiprina un viņš joprojām var pārvietot savu gaisa kuģa pārvadātāju, tas ir diezgan skaidrs, kas notiek. Tāpat man ir teikts, ka Korejā viss spēlē ir lētāks...spēle ir pilna ar korejiešu kausliniekiem, kuri mani ir apsaukuši... esmu sūtījis ekrānuzņēmumu pēc ekrānuzņēmuma, bet nekas nenotiek... .uzminiet, ka ir pienācis laiks sakņot manu tālruni un krāpties.
Es nevaru pieteikties spēlē, lai atjauninātu Play veikalā. Lūdzu, palīdziet.
Vai lielāko daļu laika rodas tiešsaistes problēmas vai citas problēmas?
Ļoti forša spēle Man ļoti patīk spēlēt, tā ir ļoti jautra, un jums nav jāmaksā, lai izklaidētos.
Tāpat kā 1945. gada spēlē, jo vairāk naudas jūs iztērējat, jo labāk ir jūsu rīcībā esošās lietas
건쉽배틀 토탈워페어 전략 fro
Es nopirku mikro darījumus un tagad jau nožēloju, ka to nevar atskaņot viltus atjauninājuma paziņojuma dēļ. Resursu apjoms, kas nepieciešams, lai veiktu noteiktas lietas un izveidotu noteiktas vienības, ir viltus. Tas, ka, uzbrūkot bāzēm, nenotiek mijiedarbība, ir viltus. Visa šī spēle ir vienkārši fiktīva! Kas par izšķērdību!
ļoti aizraujoša spēle
Šīs ir manas aizraujošākās spēles.. bet dažreiz spēles tiek restartētas..es nezinu kāpēc...un atkal tiks ielādēts, lai atgrieztos manā spēlē.
Es spēlēju šo spēli vairākus mēnešus, cenas ir vienkārši smieklīgas un nedod iespēju spēlētājiem ar bezmaksas vai minimālu izdevumu. Pakešu cenas ir ārprātīgas. Izmaksām ir jāatspoguļo spēlētāju līmenis, lai veicinātu reālistiskākus vienlīdzīgus spēles apstākļus, kas var mudināt vairāk tērēt, jo ir daudz pieejamāk, jums ir vajadzīgas ļoti dziļas kabatas, lai patiešām izbaudītu šo spēli, pretējā gadījumā jums nav izredžu un ātri pametīsit. . rezultātā vairs nespēlē. Liels kauns kā lieliska spēle.
Man ir 2 problēmas. 1 ir mana tastatūra, kamēr es mēģinu rakstīt, tas notiek bieži katru reizi, kad mēģinu spēlēt, un tikai šajā spēlē neviena cita lietotne to nedara. 2 Kad es mēģinu skatīties reklāmu par zelta vai paātrinātu būvniecību, tas mani izstumj no spēles pirms reklāmas sākuma vai pēc tās beigām, bet pirms es saņemu atlīdzību. Novērsiet šīs problēmas un atdodiet sev 5 zvaigznes
tā bija lieliska spēle
Laba spēle, bet, lai gūtu reālus ienākumus, jums ir jātērē reāla nauda.
Tiešām laba tiešsaistes spēle. Es kādu laiku esmu iestrēdzis mājās un atklāju, ka viņa spēle katru dienu man piedāvā jaunas lietas. Personīgi es nespēlēju šāda veida spēles, bet domāju, ka es to došu pirms tam. Priecājos, ka turpināju šo labo darbu 👏 🙌 👍
Spēle ir pārāk sarežģīta. Pārāk daudz detaļu, lai uzlabotu/paaugstinātu kuģu, zemūdeņu un reaktīvo lidmašīnu līmeni. Un komandiera amatniecības formas tērpi? Vajag ļoooooti daudz detaļu. Šī spēle ir ļoti mulsinoša. Ak jā, paskaties veikalā, kas pie velna.
Vienīgais veids, kā būt konkurētspējīgam šajā spēlē, ir tērēt naudu. Daudz naudas. Spēlē mārketings ir smieklīgs.
Tā ir laba spēle, kuru esmu spēlējis 3-4, un noteikti ir vietas uzlabojumiem, piemēram, ar pastiprinājumiem tos ir grūti iegūt vairumā, netērējot naudu, tāpēc, sasniedzot 15. līmeni, viss tiek palēnināts līdz rāpošanai. Un leģendāro lidmašīnu izmaksas, es arī pamanīju vienu liktenīgu trūkumu, ja jūs remontējat AFV savā pārvadātājam un to atceraties, AFV tiks pazaudēti bez pēdām. Tas ir ļoti kairinoši, jo 1k+ loepardi nav lēti, ja šī problēma tiks novērsta, es labprāt mainīšu savu pārskatu
Tā ir lieliska spēle, taču, sasniedzot augstāku līmeni (27 vai vairāk), jums jāsāk tērēt daudz naudas. Ir vairākas alianses, galvenokārt korejiešu, ar dalībniekiem, kas tērē simtiem dolāru, lai ātrāk virzītos uz priekšu, un pēc tam visus iebiedē. Varbūt tas atspoguļo dzīves realitāti, bet kādā brīdī jums var apnikt spēle un pārtraukt spēlēt, jo jūs nevarat sacensties, ja vien neiztērējat traku naudu
Spēle ir laba spēle, taču es domāju, ka tai ir jāļauj spēlētājiem veikt dažas lietas, piemēram, iespēju tālināt mājas bāzi un piedalīties faktiskās cīņās, piemēram, Clash of Clans vai Boom Beach. Pirmā aina, kas ļāva mums izvēlēties konkrētus kaujas kuģus, lai uzbruktu, bija jauka, taču tā nav pieejama pēc faktiskās spēles sākuma.
Katrs atjauninājums ir pārāk grūti, lai es varētu pieteikties
Spēle neatbildēja
Ļoti laba spēle līdz brīdim, kad nonākat līdz kaujas sistēmai, kas man to visu sabojā. Es kādreiz spēlēju šo spēli, bet mani padzina, kad uzzināju, ka viens pārvadātājs var noslēgt visu aliansi ar nelielu pretestību, ja pārvadātājs ir pietiekami augstā līmenī. Arī Armada bāzes ir tik nejaušas. Jūs varētu saņemt veiksmīgu uzlidojumu vienam un paņemt daudz jaudas, tad jūs varētu atgriezties un zaudēt vairākas reizes. Šķiet, ka tas nav balstīts uz jūsu jaudas līmeni, bet gan uz veiksmi.
Jautra spēle.Reklāmu ir daudz, bet tās ir tā vērtas. Galu galā tā ir bezmaksas spēle. Viņiem kaut kā jāpelna nauda.
Šī spēle kļūst smieklīga ar atjauninājumiem, kurus jūs NEVARAT izdarīt bet tas zaudē savu pievilcību,,, es atkārtoju,, tava spēle ir sūdīga ,, tā liek jums atjaunināt no spēles tagad
Es ļoti mīlu spēli un aliansi, ar kuru es esmu, un jā, diemžēl jums ir jātērē, lai gūtu peļņu.. bet tāpat kā citas atsauksmes, spēle ir šausmīga, kad dažas lielas alianses, kas tērē lielus izdevumus, kļūst par iebiedētājiem un pastāvīgi iznīcina jūsu aliansi un draudēs pamest alianses. Kauns par lielisko spēļu formātu.
Es mīlu spēli un piešķiru augstāku vērtējumu, taču katru reizi, kad ir atjauninājums, es nevaru piekļūt spēlei. Pēc lietotnes palaišanas tiek paziņots, ka atjauninājums ir pieejams. Noklikšķiniet uz atjaunināšanas, pēc tam dodieties uz Play veikalu, kur ir rakstīts atinstalēt vai atvērt lietotni. Tā uz priekšu un atpakaļ.
Lejupielādēt atjauninājumu tagad turpinās, lūdzu, atjaunināšana neļaus man pieteikties
Es izdarīju kaut ko, lai kļūtu jaudīgāks un vienā dienā iegūtu 1 000 000 jaudu, un izsūtīju surogātpastu, uzlabojot un veidojot. Tam ir nedaudz mazāk slīpēšanas, un man patīk, kad es atkārtoju cīņas, bet var veikt zemes uzbrukumus, skatoties uz kaujas lauku kā jūsu kuģu kaujas laukā, nevis no drona kameras. Parādiet arī jūsu kuģu skaitu, kad uzbrūkat armādai, nevis tikai 5. Ielieciet funkciju kuģu pārdošanai. Pievienojiet operatoru JS Ice.
😠😠Es nekad vairs netērēšu naudu šai spēlei.. Es pērku jet blue prints un esmu samazinājis savus jets😤😤👎👎👎Nespēlējiet spēli, tā jūs aplaupīs
Jauns atjauninājums, un es nevaru atgriezties spēlē.
Spēle ir sūdīga..... spēlei pavadīju daudz laika un enerģijas, kā arī naudu, un viņi paņēma visu, par ko es tik smagi strādāju. Šķiet, ka viņiem vairāk rūp nauda, nevis cilvēki, kas spēlē spēli. Vēl skumjāku situāciju padara tas, ka nosūtāt pieprasījumu par problēmām, viņi neko nedara, bet saka, ka atvainojos, bet mēs neko nevaram darīt.
Worm Hunt - Slither snake game Akció mhn
Diezgan lēna spēle. Jauki sevi iemidzināt!! Servera iebrukums iesūc pērtiķu bumbiņas!!! Noteikti spēle, kas vēlas, lai jūs tērētu savu naudu.
Esmu mēģinājis dot šai lietotnei šaubu priekšrocības, taču lietotne kopš 1. dienas vienmēr ir kavējusies, un serveri vienmēr tiek pastāvīgi restartēti utt. Vismaz 2 minūtes, lai spēle atbildētu un reģistrētu, kādas darbības jūs mēģināt veikt. Nevajag attaisnoties, liekot man pārbaudīt interneta savienojumus vai notīrīt kešatmiņu, jo es labi apzinos visu, ko mēs varam darīt kā ilgstoši spēlētāji/patērētāji.